Avsnitt 9 - Terrorförordningen (TERREG)

22 maj, 2020

Deltagare: Katarina Stensson, partiledare och Mattias Rubenson, partisekreterare

I det här avsnittet ger vi en kort presentation av terrorförordningen (TERREG) – vad innebär lagen? Var i lagstiftningsprocessen befinner den sig? Varför bör vi oroa oss för lagens krav på filter och censur?

Läs mer: https://piratpartiet.se/terreg/ https://piratpartiet.se/nyheter/terreg-att-doda-en-mygga-med-slagga/ https://piratpartiet.se/nyheter/terreg-samre-forutsattningar-for-digital-innovation-och-konkurrens/ https://piratpartiet.se/nyheter/terreg-vad-ar-egentligen-terrormaterial/ https://piratpartiet.se/nyheter/terreg-exempel-pa-ogenomtankt-lagstiftning/ https://piratpartiet.se/nyheter/terreg-uppladdningsfiltrens-aterkomst/


Donera

Det bästa sättet att ekonomiskt stödja vår verksamhet på är genom att bli vad vi kallar guldpirat - en person som donerar till oss regelbundet, varje månad. Dessa donationer gör att vi kan fortsätta med vår verksamhet och planera för framtiden. Bli guldpirat genom att klicka på knappen nedan.

Du kan också donera enskilda belopp via Swish (1231792159) eller PayPal.

Guldpirat


Swish

PayPal

Bli pirat

Att bli medlem i Piratpartiet är det enklaste sättet att visa stöd för vad vi gör. Det är helt gratis, eftersom vi inte tycker att ekonomi ska vara en barriär för att engagera sig i politiken. Välkommen ombord!