Join the swarm:

Dela

Dela

Piratpartiet gör vad vi kan för att synas på nätet, men vi behöver din hjälp! Gå med i svärmen genom att dela med dig av vår hemsida till dina vänner. Berätta för dina vänner om det enda parti som tar digitaliseringen på allvar!

Piratpartiet finns självklart på många olika plattformar. Vi har en Facebooksida och en väldigt aktiv Facebook-grupp med över 3 000 medlemmar. Partiet har en sida på Twitter (@piratpartiet). Vi är också många som pratar med varandra på Twitter med hashtaggen #piratpartiet. Vi har också en sida på Mastodon, en plattform som liknar Twitter, men är decentraliserad. Vi finns också på Instagram.

På vår Youtube-kanal publicerar vi videor från debatter vi deltar i, presentationer av våra kandidater till olika val och sammanfattningar av vår politik. Dela gärna våra videor med dina vänner!

I dagens samhälle är sociala medier ett av de viktigaste sätten för ett parti som oss att synas på. För att göra det behöver vi din hjälp. Här finns material som du kan dela med dina vänner och bekanta.