Patrick Breyer i debatt med Ylva Johansson

24 november, 2020

I en debatt i EU-parlamentet ifrågasätter vår tyska EU-parlamentariker Patrick Breyer flera förslag som drivs av den svenska EU-kommissionären Ylva Johansson.

Särskilt anmärkningsvärt var det att Ylva Johansson duckade att svara på om EU-kommissionen tänker inleda tillsyn mot de länder som trots tre(!) separata besked från EU-domstolen fortsätter med datalagring. En möjlig förklaring är att hon planerar att själva sjösätta ett nytt direktiv om datalagring, som tidigare flaggats för.

Patrick frågade också igen hur Ylva Johansson föreställer sig att man kan både skydda enskildas rätt till privat kommunikation och kräva bakdörrar till krypterad kommunikation. Än en gång hade Ylva Johansson inget svar, utan bara tomma ord. Lyssna själva i videon nedan.


Donera

Det bästa sättet att ekonomiskt stödja vår verksamhet på är genom att bli vad vi kallar guldpirat - en person som donerar till oss regelbundet, varje månad. Dessa donationer gör att vi kan fortsätta med vår verksamhet och planera för framtiden. Bli guldpirat genom att klicka på knappen nedan.

Du kan också donera enskilda belopp via Swish (1231792159) eller PayPal.

Guldpirat


Swish

PayPal

Bli pirat

Att bli medlem i Piratpartiet är det enklaste sättet att visa stöd för vad vi gör. Det är helt gratis, eftersom vi inte tycker att ekonomi ska vara en barriär för att engagera sig i politiken. Välkommen ombord!