Mattias Bjärnemalm, vår toppkandidat i EU-valet

3 maj, 2019

I videon berättar Mattias Bjärnemalm om sin långa erfarenhet av arbete i EU-parlamentet och vilka frågor Piratpartiet driver där.

Mattias Bjärnemalm är en av de mest erfarna kandidaterna bland svenska partier, med 8 års arbete i parlamentet bakom sig. Hans fokus är på digitaliseringspolitik – bland annat att stoppa nätcensur, stärka konkurrensmöjligheterna på nätet och att stärka skyddet för privatlivet. Detta fokus har ingen svensk kandidat utanför Piratpartiet.

Vill du rösta för en bättre digitaliseringspolitik i EU och vara säker på att din röst går till en kompetent, erfaren politiker på området? Då bör du lägga din röst på Mattias Bjärnemalm den 26 maj.


Donera

Det bästa sättet att ekonomiskt stödja vår verksamhet på är genom att bli vad vi kallar guldpirat - en person som donerar till oss regelbundet, varje månad. Dessa donationer gör att vi kan fortsätta med vår verksamhet och planera för framtiden. Bli guldpirat genom att klicka på knappen nedan.

Du kan också donera enskilda belopp via Swish (1231792159) eller PayPal.

Guldpirat


Swish

PayPal

Bli pirat

Att bli medlem i Piratpartiet är det enklaste sättet att visa stöd för vad vi gör. Det är helt gratis, eftersom vi inte tycker att ekonomi ska vara en barriär för att engagera sig i politiken. Välkommen ombord!