Mattias Bjärnemalm intervjuas i Altinget

22 mars, 2019

I en intervju i tidningen Altinget berättar vår toppkandidat till EU-valet Mattias Bjärnemalm om sin bakgrund i piratrörelsen, sin långa erfarenhet av arbete i Bryssel och varför de digitala frågorna borde vara i centrum för bevakningen av EU-valet.

– EU är helt avgörande för vår digitala framtid. Alla frågor om digitalisering kommer beslutas där. Vi är mitt i den omvandlingen, hur digitalisering kommer att stöpa om samhället. Det är ingen fråga om det kommer hända, utan det händer ju och lagstiftningen kring det avgörs i Bryssel. Vill man ha människor som kan de här frågorna och som tittar på de från ett rättighetsperspektiv då behövs pirater där.

Mattias Bjärnemalm, politisk sakkunnig

Donera

Det bästa sättet att ekonomiskt stödja vår verksamhet på är genom att bli vad vi kallar guldpirat - en person som donerar till oss regelbundet, varje månad. Dessa donationer gör att vi kan fortsätta med vår verksamhet och planera för framtiden. Bli guldpirat genom att klicka på knappen nedan.

Du kan också donera enskilda belopp via Swish (1231792159) eller PayPal.

Guldpirat


Swish

PayPal

Bli pirat

Att bli medlem i Piratpartiet är det enklaste sättet att visa stöd för vad vi gör. Det är helt gratis, eftersom vi inte tycker att ekonomi ska vara en barriär för att engagera sig i politiken. Välkommen ombord!