Katarina Stensson föreläser om makt, demokrati och internet

12 november, 2019

Klicka här för att se ett klipp på UR Play, där Piratpartiets tillträdande partiledare Katarina Stensson föreläser om makt, demokrati och internet under Gather 2019 – en konferens om teknikutveckling och samhällsfrågor.

Katarina pratar bland annat om att internet inte är den fria plats som det var från början och att flera olika aktörer gör vad de kan för att kontrollera vad vi gör och säger på nätet. Hon tar även upp begreppet splinternet – vilket innebär att internet begränsas av nationella eller regionala bestämmelser.


Donera

Det bästa sättet att ekonomiskt stödja vår verksamhet på är genom att bli vad vi kallar guldpirat - en person som donerar till oss regelbundet, varje månad. Dessa donationer gör att vi kan fortsätta med vår verksamhet och planera för framtiden. Bli guldpirat genom att klicka på knappen nedan.

Du kan också donera enskilda belopp via Swish (1231792159) eller PayPal.

Guldpirat


Swish

PayPal

Bli pirat

Att bli medlem i Piratpartiet är det enklaste sättet att visa stöd för vad vi gör. Det är helt gratis, eftersom vi inte tycker att ekonomi ska vara en barriär för att engagera sig i politiken. Välkommen ombord!