Join the swarm:

lund_header_3000x1000px

Valupptakt i Lund

Välkommen på valupptakt i Lund söndagen 28/4!

Ladda upp för en intensiv EU-valskampanj med nya och gamla pirater och kandidater under en lördagseftermiddag fullspäckad av konkreta aktivismtips och kampanjpepp!

Anmäl dig på Facebook eller via mail till jan-erik.malmquist@piratpartiet.se så att vi kan planera lagom mycket mat. Välkommen att delta under hela dagen eller bara det pass som passar in i dina dagsplaner!

Schema

11:00Brunch

12:00 – Valfrågor med Mattias och Jan-Erik
Vilka frågor driver partiet i årets valmanifest? Vad är partiets kärnfrågor? Hur kommunicerar vi dessa? Ett utmärkt tillfälle att få bättre koll på Piratpartiets politik.

13:00 – Praktisk planering inför valet
Vi sätter oss ner tillsammans för att göra konkreta planer för valkampanjen. Hur gör vi med valstugor i Skåne? Vem kan hjälpa till att bemanna dem? Hur lockar vi med fler aktivister för att dela ut flygblad? Nu rätar vi ut frågetecknen!

14.30 – Aktivistskola med Fredric
Lär dig göra memes, testa piratjakten och få tips och stöd för aktivism och kampanjande för EU-valet. Vår Valamiral Fredric Öslöf kommer lära er allt han kan!

15.45 – Vässa valargument med Mab
Vad ska man tänka på när man pratar med potentiella väljare? Vässa svaren på frågan ”Varför behövs piraterna i EU?” och lär dig om hur EU och valkampanj funkar med vårt förstanamn Mattias Bjärnemalm aka Mab.

17.00 – Valmaterialsläpp och kandidatpresentation
I veckan släpps Piratpartiets valafficher och -foldrar. Hugg tag i ett gäng, och passa på att träffa våra kandidater.

Närvarande är:
#1 Mattias Bjärnemalm
#3 Magnus Andersson
#7 Maj Stenmark
#14 Jan-Erik Malmquist

18.00 – Mingel med efterföljande middag!
Träffa andra medlemmar nära dig, spåna kampanjidéer och preppa valkampanj! Vi bjuder på dryck och tilltugg.


2560 853 Piratpartiet