Valupptakt i Lund

24 april, 2019

Välkommen på valupptakt i Lund söndagen 28/4!

Ladda upp för en intensiv EU-valskampanj med nya och gamla pirater och kandidater under en lördagseftermiddag fullspäckad av konkreta aktivismtips och kampanjpepp!

Anmäl dig på Facebook eller via mail till jan-erik.malmquist@piratpartiet.se så att vi kan planera lagom mycket mat. Välkommen att delta under hela dagen eller bara det pass som passar in i dina dagsplaner!

Schema

11:00Brunch

12:00 – Valfrågor med Mattias och Jan-Erik
Vilka frågor driver partiet i årets valmanifest? Vad är partiets kärnfrågor? Hur kommunicerar vi dessa? Ett utmärkt tillfälle att få bättre koll på Piratpartiets politik.

13:00 – Praktisk planering inför valet
Vi sätter oss ner tillsammans för att göra konkreta planer för valkampanjen. Hur gör vi med valstugor i Skåne? Vem kan hjälpa till att bemanna dem? Hur lockar vi med fler aktivister för att dela ut flygblad? Nu rätar vi ut frågetecknen!

14.30 – Aktivistskola med Fredric
Lär dig göra memes, testa piratjakten och få tips och stöd för aktivism och kampanjande för EU-valet. Vår Valamiral Fredric Öslöf kommer lära er allt han kan!

15.45 – Vässa valargument med Mab
Vad ska man tänka på när man pratar med potentiella väljare? Vässa svaren på frågan ”Varför behövs piraterna i EU?” och lär dig om hur EU och valkampanj funkar med vårt förstanamn Mattias Bjärnemalm aka Mab.

17.00 – Valmaterialsläpp och kandidatpresentation
I veckan släpps Piratpartiets valafficher och -foldrar. Hugg tag i ett gäng, och passa på att träffa våra kandidater.

Närvarande är:
#1 Mattias Bjärnemalm
#3 Magnus Andersson
#7 Maj Stenmark
#14 Jan-Erik Malmquist

18.00 – Mingel med efterföljande middag!
Träffa andra medlemmar nära dig, spåna kampanjidéer och preppa valkampanj! Vi bjuder på dryck och tilltugg.Donera

Det bästa sättet att ekonomiskt stödja vår verksamhet på är genom att bli vad vi kallar guldpirat - en person som donerar till oss regelbundet, varje månad. Dessa donationer gör att vi kan fortsätta med vår verksamhet och planera för framtiden. Bli guldpirat genom att klicka på knappen nedan.

Du kan också donera enskilda belopp via Swish (1231792159) eller PayPal.

Guldpirat


Swish

PayPal

Bli pirat

Att bli medlem i Piratpartiet är det enklaste sättet att visa stöd för vad vi gör. Det är helt gratis, eftersom vi inte tycker att ekonomi ska vara en barriär för att engagera sig i politiken. Välkommen ombord!