Nu kan du beställa kampanjmaterial!

25 april, 2019

Nu är äntligen valkampanjens klimax på väg. Det är bara 31 dagar kvar till valdagen, vilket betyder att det nu är dags att måla våra städer med Piratpartiets affischer och dela ut flygblad och foldrar till potentiella väljare.

En av affischerna. På bild: vår toppkandidat Mattias Bjärnemalm. Beställ ett paket affischer här.

Piratshoppen har öppnat möjligheten att förbeställa kampanjmaterial för leverans under första veckan i maj. Du kan beställa foldrar och affischer – både i A1 och A3.

Insidan av foldern. Beställ ett paket här.

Som vanligt står partiet för tryckkostnad och frakt. Det är alltså helt kostnadsfritt för dig att beställa kampanjmaterial! Piratpartiet är ett parti som litar på att våra medlemmar använder våra gemensamma resurser på ett vettigt vis.

Hjälps vi alla åt så kan vi ta tillbaka våra platser i Bryssel. Nu kör vi!


Donera

Det bästa sättet att ekonomiskt stödja vår verksamhet på är genom att bli vad vi kallar guldpirat - en person som donerar till oss regelbundet, varje månad. Dessa donationer gör att vi kan fortsätta med vår verksamhet och planera för framtiden. Bli guldpirat genom att klicka på knappen nedan.

Du kan också donera enskilda belopp via Swish (1231792159) eller PayPal.

Guldpirat


Swish

PayPal

Bli pirat

Att bli medlem i Piratpartiet är det enklaste sättet att visa stöd för vad vi gör. Det är helt gratis, eftersom vi inte tycker att ekonomi ska vara en barriär för att engagera sig i politiken. Välkommen ombord!