Slovenska Piratpartiet fortsätter stiga i mätningarna inför valet 2022

3 januari, 2022

Under året har åtta opinionsundersökningar från institutet Mediana placerat de slovenska piraterna nära eller över spärren till det nationella parlamentet. Spärren är precis som i Sverige 4%. De slovenska piraterna har ökat stadigt i flera år nu, från 1,34% i valet 2014 till 2,15% i valet 2018 till runt 4% i många mätningar inför nästa val.

24 april är det nationellt val i Slovenien, och vi hoppas såklart på att Slovenien då blir det fjärde europeiska landet – efter Island, Tjeckien och Luxemburg – att få pirater i sitt nationella parlament!

De åtta mätningarna från Mediana


Donera

Det bästa sättet att ekonomiskt stödja vår verksamhet på är genom att bli vad vi kallar guldpirat - en person som donerar till oss regelbundet, varje månad. Dessa donationer gör att vi kan fortsätta med vår verksamhet och planera för framtiden. Bli guldpirat genom att klicka på knappen nedan.

Du kan också donera enskilda belopp via Swish (1231792159) eller PayPal.

Guldpirat


Swish

PayPal

Bli pirat

Att bli medlem i Piratpartiet är det enklaste sättet att visa stöd för vad vi gör. Det är helt gratis, eftersom vi inte tycker att ekonomi ska vara en barriär för att engagera sig i politiken. Välkommen ombord!