Skolor kan inte anlita vem som helst som drogföreläsare

10 mars, 2019

Vår före detta drogpolitiska talesperson Johan Svensson ifrågasätter att skolor okritiskt anlitar föreläsare från organisationer vars material saknar stöd i forskning och till stor del kommer från scientologikyrkan.

”Det är viktigt att informera om riskerna med drogmissbruk, de skador och den psykiska ohälsa som finns kopplat till det och så vidare, men man måste tänka sig för vilka organisationer man anlitar till att göra detta. Vi pratar här om en organisation som har blivit kritiserad i decennier. ” säger Johan.

Läs hela texten här.


Donera

Det bästa sättet att ekonomiskt stödja vår verksamhet på är genom att bli vad vi kallar guldpirat - en person som donerar till oss regelbundet, varje månad. Dessa donationer gör att vi kan fortsätta med vår verksamhet och planera för framtiden. Bli guldpirat genom att klicka på knappen nedan.

Du kan också donera enskilda belopp via Swish (1231792159) eller PayPal.

Guldpirat


Swish

PayPal

Bli pirat

Att bli medlem i Piratpartiet är det enklaste sättet att visa stöd för vad vi gör. Det är helt gratis, eftersom vi inte tycker att ekonomi ska vara en barriär för att engagera sig i politiken. Välkommen ombord!