Piratpartiet största parti i Tjeckien

8 april, 2019

I den senaste opinionsmätningen spås de tjeckiska piraterna få 21% av rösterna i EU-valet. Det hade gett dem fyra av Tjeckiens 21 mandat. Står sig nuvarande situation kommer vi att få se minst fem pirater i EU-parlamentet under nästa mandatperiod, varav fyra stycken från Tjeckien och en från Tyskland.

Vi hoppas på att Mattias Bjärnemalm ska få göra dem sällskap i Bryssel, så att vi inte bara kan få en piratdelegation som för första gången består av flera nationaliteter och är fler än två, utan också för första gången får se pirater återvända till parlamentet efter att ha blivit utröstade.

Vill du göra din insats för att detta ska bli verklighet? Se mer om hur du kan hjälpa till här.


Donera

Det bästa sättet att ekonomiskt stödja vår verksamhet på är genom att bli vad vi kallar guldpirat - en person som donerar till oss regelbundet, varje månad. Dessa donationer gör att vi kan fortsätta med vår verksamhet och planera för framtiden. Bli guldpirat genom att klicka på knappen nedan.

Du kan också donera enskilda belopp via Swish (1231792159) eller PayPal.

Guldpirat


Swish

PayPal

Bli pirat

Att bli medlem i Piratpartiet är det enklaste sättet att visa stöd för vad vi gör. Det är helt gratis, eftersom vi inte tycker att ekonomi ska vara en barriär för att engagera sig i politiken. Välkommen ombord!