På gång i Umeå

23 april, 2019

Den kommande veckan har de nordliga piraterna runt Umeå möjlighet att delta på två pirat-arrangemang.

Den 25 april kommer Umeå-piraterna sitta på campus och dela ut kaffe, flyers och klistermärken. Alla är välkomna att komma förbi och säga hej eller hjälpa till att rekrytera fler pirater. Arrangemanget inleds 7:30 och avslutas runt 15. Behöver du mer information kan du maila jakob.sinclair@piratpartiet.se

Fredagen 26 april, alltså dagen efter kaffe-och-flyer-arrangemanget kommer Mattias Bjärnemalm och Morgan Landström, toppkandidat respektive yngste kandidat i EU-valet, till Umeå för valupptakt. Upptakten hålls på Umeå Universitet och kommer bland annat innehålla utbildning om EU, Piratpartiets historia och politik och praktiska tips kring aktivism under valrörelsen. Alla är väldigt välkomna!

Information om valupptakten:
Tid: 14:00 till 16:00
Plats: Samhällsvetarhuset UB336, karta
Länk till Facebook evengemang
Har du frågor eller funderingar kring valupptakten så kan du maila jakob.sinclair@piratpartiet.se.


Donera

Det bästa sättet att ekonomiskt stödja vår verksamhet på är genom att bli vad vi kallar guldpirat - en person som donerar till oss regelbundet, varje månad. Dessa donationer gör att vi kan fortsätta med vår verksamhet och planera för framtiden. Bli guldpirat genom att klicka på knappen nedan.

Du kan också donera enskilda belopp via Swish (1231792159) eller PayPal.

Guldpirat


Swish

PayPal

Bli pirat

Att bli medlem i Piratpartiet är det enklaste sättet att visa stöd för vad vi gör. Det är helt gratis, eftersom vi inte tycker att ekonomi ska vara en barriär för att engagera sig i politiken. Välkommen ombord!