Join the swarm:

Piratpartiets valamiral Sara Beau Hjalmarsson

Piratpartiets valamiral sätter kurs mot EU-parlamentet

Piratpartiets styrelse har valt Sara Beau Hjalmarsson till partiets valamiral fram till valet till EU-parlamentet i juni 2024.

Hen är den idealiska kandidaten för uppdraget som valamiral, eftersom hen har en stark passion för politik och en djup förståelse för piratideologin. Med en gedigen kunskap om partiets politiska ståndpunkter och strategier, kan Sara representera partiet på ett effektivt sätt och utveckla piratspecifika strategier för att optimera spridningen av partiets politik och åsikter.

»Sara har ett öga för strategi, samtidigt som hen är en doer som alltid levererar hög kvalitet och kreativitet vad hen än tar sig för. Att ha hen bredvid mig in i EU-valskampanjen känns både tryggt och kul,« säger Katarina Stensson, partiledare.

Sara är en erfaren ledare och kan ta på sig det övergripande ansvaret för partiets kampanjverksamhet – och arbeta med partistyrelsen för att sätta upp specifika mål och strategier för att värva fler medlemmar och vinna fler röster. Hen har också förmågan att arbeta med kommunikation med externa parter för att söka tillfällen att få Piratpartiet att synas.

Piratpartiets Valamiral Sara Beau Hjalmarsson i röd kostym

Med en stark förmåga att planera, organisera och administrera, kan hen instruera och ansvarsfördela arbete kopplat till partiets kampanjverksamhet samt verka för att engagera ideellt aktiva i arbetet med kampanjer. Hen kan också ge vägledning och råd till aktiva medlemmar inom områden som berör kampanjarbete, vilket gör hen till en idealisk kandidat för uppdraget som valamiral.

»Jag känner mig hedrad att bli anförtrodd rollen som valamiral. Piratpartiet står för nytänk i den svenska och den europeiska politiken. Jag lovar att göra mitt bästa, så att vi tillsammans kan visa väljarna att det fortfarande finns en framtid värd att tro på,« säger Sara Hjalmarsson, valamiral.

Hens erfarenheter av omvärldsbevakning och förmåga att identifiera nya trender och hot i det digitala landskapet kan också hjälpa Piratpartiet att utveckla en innovativ och framåtblickande strategi som tar hänsyn till nya teknologier och digitala trender.

Europaparlamentsvalet 2024 äger rum 6–9 juni 2024.


Kontakt

Sara Beau Hjalmarsson
Piratpartiets valamiral

Piratchatten: @hjalmarsson
Mobilnummer: +46 (0)72-008 26 50
Mejl: sara.hjalmarsson@piratpartiet.se

1920 1080 Piratpartiet