Pirat-TV om internet och framtiden

7 maj, 2019

Lördagens avsnitt av Pirat-TV har nu landat på Piratpartiets Youtube-kanal, så om du missade avsnittet live kan du se det i efterhand.

Först gästades programmet av Ashkan Fardost för en djupgående diskussion av internet, ur ett samhälleligt och historiskt perspektiv. Diskussionen svängde från paralleller mellan mänskligt svärmarbete och myrors självorganisering till hur internet kan forma framtidens politik.

Därefter deltog Piratpartiets valamiral Fredric Öslöf och diskuterade situationen inför EU-valet den 26 maj. Bland annat lyftes partiets senaste opinionssiffror på 1,9%.

Pirat-TV sänds varje lördag klockan 15:00 på Twitch, Youtube och Facebook.


Donera

Det bästa sättet att ekonomiskt stödja vår verksamhet på är genom att bli vad vi kallar guldpirat - en person som donerar till oss regelbundet, varje månad. Dessa donationer gör att vi kan fortsätta med vår verksamhet och planera för framtiden. Bli guldpirat genom att klicka på knappen nedan.

Du kan också donera enskilda belopp via Swish (1231792159) eller PayPal.

Guldpirat


Swish

PayPal

Bli pirat

Att bli medlem i Piratpartiet är det enklaste sättet att visa stöd för vad vi gör. Det är helt gratis, eftersom vi inte tycker att ekonomi ska vara en barriär för att engagera sig i politiken. Välkommen ombord!