Hur du kan rösta på Piratpartiet

8 maj, 2019

Många har frågat hur man gör för att rösta på Piratpartiet i årets EU-val. Finns det valsedlar? Vad skriver man på dem? Vem kan man kryssa?

Piratpartiets valsedlar ska finnas i alla vallokaler, både på valdagen och under förtidsröstningen. Om det saknas valsedlar i en lokal du går in i bör du påpeka detta för de som arbetar där, och om det inte åtgärdas så vill vi gärna att du kontaktar oss i partiet så att vi kan undersöka saken.

Våra valsedlar är exakt likadana överallt. Oavsett var du befinner dig i landet kan du personkryssa samma kandidater hos Piratpartiet.

Såhär ser Piratpartiets valsedlar ut i årets EU-val

Om du ändå skulle befinna dig i en position där du vill rösta men inte har tillgång till våra valsedlar kan du alltid ta en blank valsedel och tydligt skriva ”PIRATPARTIET” på den.


Donera

Det bästa sättet att ekonomiskt stödja vår verksamhet på är genom att bli vad vi kallar guldpirat - en person som donerar till oss regelbundet, varje månad. Dessa donationer gör att vi kan fortsätta med vår verksamhet och planera för framtiden. Bli guldpirat genom att klicka på knappen nedan.

Du kan också donera enskilda belopp via Swish (1231792159) eller PayPal.

Guldpirat


Swish

PayPal

Bli pirat

Att bli medlem i Piratpartiet är det enklaste sättet att visa stöd för vad vi gör. Det är helt gratis, eftersom vi inte tycker att ekonomi ska vara en barriär för att engagera sig i politiken. Välkommen ombord!