Join the swarm:

Piratdalen Crowdfunding

Nu crowdfundar vi Piratdalen 2023

»Chat Control, digitalisering, AI-utvecklingen och riktningen mot mer auktoritär politik är fyra anledningar till att det är viktigare än någonsin att vi finns, hörs och syns under hela veckan.«

Ja, du läste rätt – Piratpartiet är på plats under årets Almedalsvecka!

Vi får inte statsbidrag, som de andra partierna, utan är helt beroende av frivilliga donationer. I förhand vill vi därför tacka dig för att du hjälper oss – att skapa några viktiga dagar för folkbildning och nätverkande – genom att donera till Piratdalen genom vår crowdfunding.

Målet är att samla in 10 000 kr och vi är redan nästan halvvägs.

Hjälp oss gå i mål med crowdfundingen. Du kan donera så lite som 10 kr eller Swisha valfritt belopp. Klicka på gulddublonen:

coin-800pxBudget

Alla donationer kommer användas för att finansiera Piratdalens seminarier samt boende och aktiviteter för tillresta medlemmar och aktivister. Om vi når över målet innebär det att vi kan satsa mer på professionella bilder och streaming av våra event.

För medlemmar

Vi har bokat ett enkelt boende, där du som är medlem gärna får bo under Almedalsveckan. Mer information kommer att skickas till alla medlemmar per mejl. Är du inte medlem? Klicka här för att gå med i 2000-talets största folkrörelse.

Hur donerar jag?

Klicka på gulddublonen ovan eller gå direkt till crowdfundingen med länken här: https://opencollective.com/piratpartiet/contribute/piratdalen-2023-56860

Hjälp till?

Vill du fördjupa ditt engagemang i partiet och hjälpa oss med arrangemangen? Oavsett om du gillar att fixa ljud och bild, laga mat, hitta på kreativa idéer för att synas eller annat så är du varmt välkommen att höra av dig:

Camilla Josephson
Piratchatten: @camilla
Mejl: camilla.josephson@piratpartiet.se

1920 1080 Piratpartiet