Nominera till årets pirat 2020

17 december, 2020

Arbetsutskottet har beslutat att införa en årlig utmärkelse i form av Årets Pirat. Utskottet har retroaktivt beslutat om utmärkelsen för 2019, men öppnar nu för nomineringar från alla medlemmar för årets utmärkelse.

Vilken pirat tycker du har utmärkt sig genom sitt arbete, sina kunskaper, idéer, sitt ledarskap, eller andra framträdande egenskaper?

Skriv ihop en nominering – med motivering! – och skicka den till vår partisekreterare Mattias Rubenson (mattias.rubenson@piratpartiet.se) innan årsskiftet. Arbetsutskottet kommer granska motiveringarna och sedan utnämna årets pirat som en del av partiets 15-årsfirande den andre januari, då man även kommer dela ut priset för 2019.


Donera

Det bästa sättet att ekonomiskt stödja vår verksamhet på är genom att bli vad vi kallar guldpirat - en person som donerar till oss regelbundet, varje månad. Dessa donationer gör att vi kan fortsätta med vår verksamhet och planera för framtiden. Bli guldpirat genom att klicka på knappen nedan.

Du kan också donera enskilda belopp via Swish (1231792159) eller PayPal.

Guldpirat


Swish

PayPal

Bli pirat

Att bli medlem i Piratpartiet är det enklaste sättet att visa stöd för vad vi gör. Det är helt gratis, eftersom vi inte tycker att ekonomi ska vara en barriär för att engagera sig i politiken. Välkommen ombord!