DreamHack: Must och crowdfunding!

8 oktober, 2019

Varje år värvar vi cirka 100 nya pirater på Dreamhack Winter, vilket utgör ett rejält energitillskott för partiet. Dessutom kan vi synas för en av våra viktigaste målgrupper. Därför samarbetar Ung Pirat och Piratpartiet för att synas på eventet och rekrytera nya medlemmar.

Inför årets DHW planerar vi att producera vår egen piratmust! Ifall vi lyckas samla in över 5000 kronor i donationer till närvaron på DHW, så kommer vi att producera musten till DHW. Här kan du donera!

https://crowdfunding.piratpartiet.se/wp-content/uploads/2018/12/piratmust.png

Vill du också ha en flaska? Donerar du 300 kronor och kampanjen når över 5000 kronor totalt så kontaktar vi dig för att skicka en flaska! Vill du ha mer än en flaska? Den som donerar 700 kronor får tre flaskor och ett nyckelband och den som donerar 1000 kronor får hela fem flaskor plus en personlig t-shirt!

Länk till crowdfunding-kampanjen.


Donera

Det bästa sättet att ekonomiskt stödja vår verksamhet på är genom att bli vad vi kallar guldpirat - en person som donerar till oss regelbundet, varje månad. Dessa donationer gör att vi kan fortsätta med vår verksamhet och planera för framtiden. Bli guldpirat genom att klicka på knappen nedan.

Du kan också donera enskilda belopp via Swish (1231792159) eller PayPal.

Guldpirat


Swish

PayPal

Bli pirat

Att bli medlem i Piratpartiet är det enklaste sättet att visa stöd för vad vi gör. Det är helt gratis, eftersom vi inte tycker att ekonomi ska vara en barriär för att engagera sig i politiken. Välkommen ombord!