Debattartikel om narkotikapolitik

3 december, 2019

Piratpartiets partiledare Magnus Andersson har skrivit en replik till Vänsterpartiet om narkotikapolitik i Aftonbladet Debatt.

Piratpartiet vill slå mot gängen från två håll samtidigt. Vi vill angripa den organiserade brottslighetens plånbok genom att legalisera och reglera cannabis, så att vuxna kan köpa det på ett lagligt, kontrollerat vis. De frigjorda polisresurserna vill vi använda till att begränsa gängens möjligheter att rekrytera och agera. Bland annat genom större polisiär närvaro i utsatta områden.

Klicka här för att läsa hela repliken


Donera

Det bästa sättet att ekonomiskt stödja vår verksamhet på är genom att bli vad vi kallar guldpirat - en person som donerar till oss regelbundet, varje månad. Dessa donationer gör att vi kan fortsätta med vår verksamhet och planera för framtiden. Bli guldpirat genom att klicka på knappen nedan.

Du kan också donera enskilda belopp via Swish (1231792159) eller PayPal.

Guldpirat


Swish

PayPal

Bli pirat

Att bli medlem i Piratpartiet är det enklaste sättet att visa stöd för vad vi gör. Det är helt gratis, eftersom vi inte tycker att ekonomi ska vara en barriär för att engagera sig i politiken. Välkommen ombord!