Magnus Andersson — Jag är internet

Tack Magnus!

Magnus Andersson som har varit partiledare för Piratpartiet i tre år avgår vid årsskiftet och efterträds av Katarina Stensson. Magnus ställde inte upp för omval inför partiets höstmöte, då han istället valt att ägna sig åt personliga projekt och att segla jorden runt.

Magnus var en av många som visade sitt stöd för Katarina som ny partiledare inför höstmötet. Han nominerade Katarina med bland annat följande motivering:

”Som avgående partiledare ger jag Katarina Stensson mitt helhjärtade förtroende att ta vid efter mig för att leda partiet till framgångar i de val som kommer. Det har varit några år av uppbyggnad – även om mycket kvarstår – och det är dags att plocka frukterna av det arbetet. Med Katarina är jag säker på att så kommer ske.”

Under sina år vid rodret har Magnus varit mycket uppskattad som partiledare och som vän, genom sitt engagemang och sin varma, inkluderande ledarstil, genom vilken han visat stor tillit till medarbetare och skapat förutsättningar för en utvecklande miljö. Det ledarskap som Magnus stått för har varit bidragande till att bygga broar, liksom att ingjuta självförtroende och framtidstro hos medlemmarna.

Vi riktar ett stort tack till Magnus och önskar lycka till i framtiden!

2560 1709 Piratpartiet
Sök efter...