Tack Magnus!

28 december, 2019

Magnus Andersson som har varit partiledare för Piratpartiet i tre år avgår vid årsskiftet och efterträds av Katarina Stensson. Magnus ställde inte upp för omval inför partiets höstmöte, då han istället valt att ägna sig åt personliga projekt och att segla jorden runt.

Magnus var en av många som visade sitt stöd för Katarina som ny partiledare inför höstmötet. Han nominerade Katarina med bland annat följande motivering:

”Som avgående partiledare ger jag Katarina Stensson mitt helhjärtade förtroende att ta vid efter mig för att leda partiet till framgångar i de val som kommer. Det har varit några år av uppbyggnad – även om mycket kvarstår – och det är dags att plocka frukterna av det arbetet. Med Katarina är jag säker på att så kommer ske.”

Under sina år vid rodret har Magnus varit mycket uppskattad som partiledare och som vän, genom sitt engagemang och sin varma, inkluderande ledarstil, genom vilken han visat stor tillit till medarbetare och skapat förutsättningar för en utvecklande miljö. Det ledarskap som Magnus stått för har varit bidragande till att bygga broar, liksom att ingjuta självförtroende och framtidstro hos medlemmarna.

Vi riktar ett stort tack till Magnus och önskar lycka till i framtiden!


Donera

Det bästa sättet att ekonomiskt stödja vår verksamhet på är genom att bli vad vi kallar guldpirat - en person som donerar till oss regelbundet, varje månad. Dessa donationer gör att vi kan fortsätta med vår verksamhet och planera för framtiden. Bli guldpirat genom att klicka på knappen nedan.

Du kan också donera enskilda belopp via Swish (1231792159) eller PayPal.

Guldpirat


Swish

PayPal

Bli pirat

Att bli medlem i Piratpartiet är det enklaste sättet att visa stöd för vad vi gör. Det är helt gratis, eftersom vi inte tycker att ekonomi ska vara en barriär för att engagera sig i politiken. Välkommen ombord!