Piratpartiet ökar i mätningarna!

2 maj, 2019

Piratpartiet ökar från 1,3% till 1,9%!

Senaste opinionsundersökningen inför EU-valet placerar Piratpartiet på 1,9%, att jämföra med den tidigare siffran från mars på 1,3%. Vi är mycket nöjda över att utvecklingen går åt rätt håll – nu ligger Piratpartiet bara 2,1% ifrån att lyckas återvända till Bryssel. Det innebär att vi under valspurten behöver värva ungefär 70 000 röster till – långt, långt ifrån omöjligt!

Var ska vi ta dessa 70 000 rösterna ifrån? En rimlig källa vore de som är osäkra på hur eller om de ska rösta i EU-valet. Enligt samma undersökning är ungefär 24% osäkra på hur de ska rösta i valet, och tidigare undersökningar har nämnt siffror som är ännu högre.

Vill du vara med och ta Piratpartiet tillbaka till Bryssel? Första steget är att bli medlem på blipirat.nu. Om du redan är medlem kan du bli ansvarig för kampanjandet på din ort genom att maila vår nationella aktivistsamordnare Johan Tibbelin (johan.roos.tibbelin@piratpartiet.se). Vill du göra mer? Kolla in den specifika hjälp vi efterlyser just nu.Donera

Det bästa sättet att ekonomiskt stödja vår verksamhet på är genom att bli vad vi kallar guldpirat - en person som donerar till oss regelbundet, varje månad. Dessa donationer gör att vi kan fortsätta med vår verksamhet och planera för framtiden. Bli guldpirat genom att klicka på knappen nedan.

Du kan också donera enskilda belopp via Swish (1231792159) eller PayPal.

Guldpirat


Swish

PayPal

Bli pirat

Att bli medlem i Piratpartiet är det enklaste sättet att visa stöd för vad vi gör. Det är helt gratis, eftersom vi inte tycker att ekonomi ska vara en barriär för att engagera sig i politiken. Välkommen ombord!