Julmiddag i Lund

28 november, 2019

Ännu ett år har gått och alltså är det ännu en gång dags för traditionsenlig julmiddag med Skånepiraterna i Lund!

14 december, klockan 16:30 öppnas dörrarna till Winstrupsgatan 1 i Lund. På schemat står mat och mingel till sen kväll.

I år har det redan varit ett stort intresse för arrangemanget, så därför ber vi att de som kommer gärna anmäler sig på förhand så att vi kan planera lite bättre inför arrangemanget.

Hör av dig till Christoffer (christoffer.eldengrip@piratpartiet.se // @eldis) eller Jan-Erik (jan-erik.malmquist@piratpartiet.se // @jan-erik) om du vet att du tänker komma eller klicka i att du kommer på facebook-arrangemanget.

På gästlistan står bland annat stora delar av Piratpartiets partistyrelsen och Ung Pirats förbundsstyrelse. En hel del pirater kommer alltså att resa ner till Lund från olika delar av landet, så om du är sugen på att träffa många olika pirater är detta ett bra tillfälle.

Då arrangemanget är crowdfundat tas donationer på plats emot med glädje av arrangörerna. Ta alltså med kontanter eller swish-möjlighet om du känner att du kan bidra till att bekosta mat och dryck.

Vi bjuder på mat och lättare drycker, men alla gäster är välkomna att bidra med något om de känner för det!


Donera

Det bästa sättet att ekonomiskt stödja vår verksamhet på är genom att bli vad vi kallar guldpirat - en person som donerar till oss regelbundet, varje månad. Dessa donationer gör att vi kan fortsätta med vår verksamhet och planera för framtiden. Bli guldpirat genom att klicka på knappen nedan.

Du kan också donera enskilda belopp via Swish (1231792159) eller PayPal.

Guldpirat


Swish

PayPal

Bli pirat

Att bli medlem i Piratpartiet är det enklaste sättet att visa stöd för vad vi gör. Det är helt gratis, eftersom vi inte tycker att ekonomi ska vara en barriär för att engagera sig i politiken. Välkommen ombord!