Join the swarm:

pp_header_orange_3000x1000px

Piratpartiet i Almedalen

Du kan hjälpa till att finansiera vår närvaro i Almedalen – som vi brukar kalla för Piratdalen – på vår crowdfunding-sida. Det är bara tack vare generösa donationer som vi har haft möjligheten att arrangera Piratdalen varje år sedan 2017.

Vår planering är i full gång och vi har bokat in flera seminarier som vi arrangerar i almedalskalendern. Här kan du läsa mer om dem om du är nyfiken. Vi kommer att livestreama seminarierna och lägga upp dem på vår youtube-kanal i efterhand.

Nytt för i år är att partiet inte bara arrangerar seminarier under första söndagen, utan också har bokat en hel gård där alla pirater kan bo och umgås tillsammans! Boende finns alltså tillgängligt billigt (100 kr/natt) på Ekeby bygdegård fredag 28 juni – torsdag 4 juli för alla pirater. Vi har tillgång till scen, konferensrum, stor trädgård, dusch, kök och parkering. Det innebär att vi kommer få ännu fler tillfällen att umgås, diskutera partiets framtid och lära oss av varandra än under tidigare almedalsveckor. Om du vill komma kan du anmäla dig genom att maila Mattias Rubenson (mattias.rubenson@piratpartiet.se) och berätta när du kommer/lämnar, om du har med dig bil och kontaktuppgifter.

Om du inte bara vill delta utan också hjälpa till så finns ett par saker som vi behöver hjälp med för att Piratdalen ska bli ett så bra arrangemang som möjligt:

  • Bjuda in gäster till våra seminarier.
  • Förbättra och marknadsföra vår crowdfunding.
  • Peppa fler medlemmar att följa med och hjälpa till med det praktiska runt boendet.
  • Planera sociala aktiviteter eller utbildningar under almedalsveckan.
  • Fixa ljud, stream och foto i samband med våra seminarier.
  • Andra saker som du tror kan göra almedalsveckan bättre för piraterna!

Hör av dig till Katarina Stensson (katarina.stensson@piratpartiet.se) om du kan tänka dig att bidra.

3000 1000 Piratpartiet