Nomineringar

Nominera till extrainsatt medlemsmöte 2022

På den här sidan kan du se vilka personer som är nominerade till de val som kommer hållas på Piratpartiets extrainsatta medlemsmöte 2022. Det går inte längre att nominera till detta möte.

Svara på din nominering

Är du nominerad och vill svara på din nominering? Deadline för att svara på sin nominering är 7:e januari. Du svarar på din nominering genom att skicka ett mail till motespresidiet@piratpartiet.se.

Valberedningen intervjuar kandidater för att sedan ge ett förslag om vilka kandidater som ska väljas på medlemsmötet. Om du vill veta mer eller själv vill bli valberedd så kan du hitta mer information på valberedningens sida.

Nomineringar till extrainsatt medlemsmöte 2022

Fyllnadsval av Styrelseledamöter, mandat till och med 2023 (2)

KandidatResponsMotivering
Emil KlangerydAccepteratEmil har tidigare visat intresse för att sitta i partistyrelsen och som styrelseledamot i Ung Pirat så har han gjort ett fantastiskt jobb. Därför tror jag att han skulle passa bra i partistyrelsen också
Alexander WåhlbergAccepteratJa har lång politisk erfarenhet.
Kevin LidellKevin har lång erfarenhet från partiet och skulle vara en utmärkt tillgång för styrelsen om han har tid att lägga.
Andreas EkerootAndreas är en klok person med god föreningsvana utanför partiet. Att få in honom i partistyrelsen vore ett enormt lyft.
Christoffer CederholmAccepteratKlok person som skulle göra sig bra i partistyrelsen. Föreningsvana från utanför partiet

Fyllnadsval av Revisor, mandat 2022 (1)

KandidatResponsMotivering

Fyllnadsval av Revisorsersättare, mandat 2022 (1)

KandidatResponsMotivering
Suzanne CarlbornAccepteratEtt politiskt parti bör ha en revisor med revisorsersättare! Särskilt när det är valår. Saknas det förslag så nominerar jag mig själv 🙂 Var revisor i PP år 2020 i egenskap av revisorsersättare. Har förkovrat mig sedan dess med studier inom sjukvård och egenstudier i läckorna från skatteparadisen.

Fyllnadsval av Valberedare, mandat 2022 (2)

KandidatResponsMotivering
Sofia DahlgrenSofia var en klippa i valberedningen i år och bör väljas om även för nästa år
Gustav NipeGustav är en fantastisk idéspruta som skulle vara utmärkt att ha i valberedningen.

Fyllnadsval av Vice mötesordförande, mandat till och med vårmötet 2022 (4)

KandidatResponsMotivering
Andreas ErlströmAndreas sitter för första gången i mötespresidiet just nu och jag vill ge honom förtroende att fortsätta. Han är strukturerad på rätt sätt för att hantera administrationen av våra möten.