Anmälan till Valintro / UTKIK Höst 2021

UTKIK Höst är ett valintro och ett utbildningsläger som Ung Pirat anordnar tillsammans med Piratpartiet! Syftet är att du som är intresserad av att hjälpa till i nästa års valkampanj ska få lära sig mer om partiet och hur du på bästa sätt kan hjälpa till. Du kommer också att träffa och lära känna många pirater, kanske några som du kommer samarbeta med lokalt senare.

Boende- och matkostnader betalar vi för alla deltagare. Ung Pirat står även för resekostnader för sina medlemmar och Piratpartiet står för resekostnader för deltagare som anmält sitt intresse att kandidera för partiet.

UTKIK Höst hålls den 22-24:e oktober på Lärsätersgården utanför Köping. Deltagare kommer anlända fredag eftermiddag och stanna till söndag. Mestadels av det planerade programmet kommer att ske på lördagen. Lättaste sättet att ta sig till gården är att åka till Kolsva centrum där vi sedan kommer och hämtar upp dig med bil. Om du inte kan vara med hela lägret så är det inga problem, skriv detta i ”Övrigt”-fältet så att vi vet om det.

Sista dag att anmäla sig är 14:e oktober. Vi planerar även att ha kontaktat alla deltagare innan den 14:e oktober, kommunikationen kommer främst ske genom mailadressen du har angett så håll koll på den!

Just nu har vi problem med vårt formulär, maila istället in din anmälan till: fs@ungpirat.se med samma information som nedan

    JaNej

    Har du några frågor, hör av dig till fs@ungpirat.se